SERVICII OFERITE

Servicii de vending automate cafea Nescafe Nestle.

Contactează-ne

Servicii și produse oferite

– O sortimentație variată de cafea.
– Produse complementare: ceai, ciocolată caldă, zahăr, lapte praf, pahare to go, siropuri, topping-uri, etc.
Distribuție directă în județele Arad, Timiș și Caraș Severin realizată de agenți dedicați, adaptați ritmului și necesităților afacerii dumneavoastră.
– Consultanță în alegerea tipului de cafea, echipamentului de preparat cafea, conceperea meniului cu rețete de cafea, cât și training de specialitate pentru personalul clienților care dețin locații tip cafenea, restaurant, bar sau club.
– Training pentru personalul clientului privind modul de utilizare și întreținere al echipamentelor, alimentarea acestora cu produse.
– Service profesional pentru depanarea și întreținerea echipamentelor de preparat cafea, mentenanța și întreținerea făcându-se periodic sau ori de câte ori este nevoie, precum și răspuns prompt la solicitări privind remedierea erorilor tehnice.

Servicii de comodat (folosință gratuită)

Echipamentele de preparare a cafelei atât pentru segmentul Horeca cât și pentru segmentul Office se pot oferi și în regim de comodat (cu titlu de folosință gratuită), fără capital investit în echipamente, fără taxe de deplasare, taxe pentru piese de schimb sau reparație (în afară de distrugere intenționată).

Servicii gratuite

– Instalarea și întreținerea tehnică a automatelor.
– Aprovizionarea cu necesarul de ingrediente: cafea, lapte, ciocolată, ceai, zahăr, pahare de unică folosință, paletine de unică folosință.
– Igienizarea automatelor.
– Alimentarea cu apă din stația proprie de filtrare, pentru automatele cu alimentare din rezervor.
– Conectarea la rețeaua publică de apă potabilă.
– Programarea automatelor conform cerințelor clientului.
– Remedierea problemelor apărute în maxim 8 de ore de la sesizare.
– Call center pentru sesizarea erorilor apărute în funcționarea aparatelor.