PRODUSE HORECA Nestle

Portofoliul nostru divers oferă calitatea și consecvența de care aveți nevoie, pentru a vă dezvolta în mod profitabil afacerea din domeniul HoReCa.

Comandă acum

Maggi Secretul Gustului Găină 2.5 kg


Maggi Secretul Gustului Găină oferă savoare și un gust delicios mâncărurilor tale, ajutându-te la prepararea unor mese delicioase. Ideal pentru orice fel de mâncare, de la supe și ciorbe la tocănițe, sosuri, pilaf, paste, fripturi.

Declarație nutrițională
Declarație nutrițională Per 100 g de produs
Valoare energetică 565 kJ
135 kcal
Grăsimi 4,8 g
– din care acizi grași saturați 0,06 g
Glucide 16,8 g
– din care zaharuri 9,7 g
Fibre 1,7 g
Proteine 5,0 g
Sare 69,1 g
Ingrediente

Sare iodată, potenţiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’-ribonucleotide disodice), zahăr, ulei vegetal din floarea soarelui, legume deshidratate (morcov, ceapă, ardei gras roșu), arome, amidon din porumb, condimente măcinate ă(turmeric, piper negru), frunze deshidratate de pătrunjel și țelină, grăsime de găină (0,3%) [cu adaos de antioxidant (extracte de rozmarin)], carne deshidratată de găina (0,08%) [cu adaos de sare iodată și antioxidant (extracte de rozmarin)], colorant (riboflavine). Poate conţine gluten, lapte, ou, soia şi pește.

Mod de preparare

Adăugați 2,5g (aprox. 1 linguriță) de Maggi Secretul Gustului Găină la o porție de mâncare, în timpul preparării acesteia. Nu adăugați sare decât dacă este necesar.

Maggi Secretul Gustului Legume 2,5 kg


Maggi Secretul Gustului Legume oferă savoare și un gust delicios mâncărurilor tale, ajutându-te la prepararea unor mese delicioase. Ideal pentru orice fel de mâncare, de la supe și ciorbe la tocănițe, sosuri, pilaf, paste, fripturi și mâncăruri vegetariene.

Declarație nutrițională
Declarație nutrițională Per 100 g de produs
Valoare energetică 541 kJ
128 kcal
Grăsimi 1,8 g
– din care acizi grași saturați 0,2 g
Glucide 20,8 g
– din care zaharuri 11,4 g
Fibre 2,1 g
Proteine 5,8 g
Sare 66,6 g
Ingrediente

Sare iodată, potenţiatori de aromă (monoglutamat de sodiu, 5’-ribonucleotide disodice), zahăr, legume deshidratate în proporții variate (6,7%) (morcov, praz pudră, ceapă şi pudră de ceapă, spanac pudră, roşii, păstârnac, usturoi pudră, țelină pudră, ardei gras roșu), amidon din porumb, ulei vegetal de floarea soarelui, extract pudră de usturoi (concentrat de usturoi, maltodextrină), frunze deshidratate de pătrunjel, condimente (piper negru, turmeric), arome, coloranți (extract de ardei rosu, riboflavine). Poate conține gluten, lapte, ou, soia și pește.

Mod de preparare

Adăugați 2,5g (aprox. 1 linguriță) de Maggi Secretul Gustului Legume la o porție de mâncare, în timpul preparării acesteia. Nu adăugați sare decât dacă este necesar.

Maggi Piure de cartofi (granule) 2.5 kg


Maggi Piure este soluția rapidă și gustoasă care te ajută în prepararea unor mese delicioase.

Număr de porții per cantitate netă: 75.
Produs ambalat în atmosferă protectoare.

Declarație nutrițională
Declarație nutrițională Per 100 g de produs
Valoare energetică 358 kcal
1512 kJ
Grăsimi 3,8 g
– din care acizi grași saturați 2,8 g
Glucide 68,7 g
– din care zaharuri 4,9 g
Fibre 5,7 g
Proteine 9,3 g
Sare 3,0 g
Ingrediente

Cartofi (86%), lapte praf degresat (6%), grăsime vegetală de palmier, sare, emulgator (mono și digliceride ale acizilor grași), lactoză, proteine din lapte, stabilizatori (difosfați, citrate de sodiu), aromă, corrector de aciditate (acid citric), extract de curcuma, antioxidant (metabisufit de sodiu)

Mod de preparare

Pentru 3 porții puneți 500 ml apă la fiert într-o oală. Îndepărtați oala de pe foc când apa a ajuns la fierbere. Adăugați 100g de Maggi Piure și amestecați până când compoziția devine omogenă. Se poate servi după un minut.